Jobba hos oss

Fastighetsutomationstekniker

Umeå, Luleå

 

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar ute på fältet med att installera den teknik som Gate säljer och i det arbetet är du ansikte utåt. Beroende på din kompetens och viljeriktning finns möjlighet att jobba med elinstallationer, servicearbeten, driftsättning, konstruktion eller programmering.
Du ingår i olika projektteam beroende på vilket uppdrag du för tillfället jobbar med, vilket gör att du har insyn i hela processen från projektstart till slutbesiktning.
Dagarna är omväxlande och du planerar själv ditt arbete. Alla på företaget sitter nära, så det finns mycket kunskap och kontaktytor nära till hands.

 

Din profil
Du är utbildad elektriker i grunden och har intresse för teknik och skulle vilja utveckla dig som tekniker. Hur länge du jobbat är inte avgörande utan mer vad du har provat på och vilken inställning du har.
Har du erfarenhet av rollen som ledande montör är det självklart intressant. Du tycker om att lära dig nya saker och trivs när du får möjlighet att utvecklas.
Din chef har stort förtroende för sina medarbetare, oavsett om du är ny eller senior. Man får helt enkelt vara med och sätta agendan och påverka sin dag.
Det gör också att du förväntas vara nyfiken och drivande. Det är enkelt att ställa frågor både till arbetskamrater och din chef. Det är rak kommunikation med en hel del humor som gäller.

 
 
Umeå: Ansökan skickas till par.forsgren(a)gateibs.com
Telefon 090-200 11 01
 
Luleå: Ansökan skickas till urban.ideklev(a)gateibs.com
Telefon 0920-219801