VÄLKOMMEN TILL GATE!

RÄTT LÖSNING FÖR SUND INNEMILJÖ


“GATE är branschledande på styr-och övervakningssystem sedan 2000 och har i dag ett 20-tal tekniker i Umeå och Luleå med lång branscherfarenhet. Vi levererar och installerar värme-, ventilations- och kylsystem för både privat och offentlig miljö.”

 

Våra tre ledord är engagemang, kvalitet och tillgänglighet. I nära samarbete med dig tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till slutprodukt.


MEDVETENHET ÄR LÖNSAMT


Vi erbjuder dina fastigheter anpassade systemlösningar med access till nödvändig information under dygnets alla timmar för att uppnå en optimal driftsstrategi för en bättre inomhusmiljö. Vi gör våra kunder helt enkelt medvetnare.

–Vårt mål är att erbjuda dig ett personligt engagemang, rätt kvalitet och ett väl genomfört arbete med marknadens elit av tekniker, säger Pär Forsgren, vd, för Gate.

Välkommen till Gate, vi får dina fastigheter att prata energi, övervakning och styrning. Med grönare, skönare och effektivare fastighetsautomationslösningar sedan 2000.
GATE är branschledande på styr-och övervakningssystem sedan 2000 och finns etablerade i Västerbotten och Norrbotten med lång branscherfarenhet.
Vi levererar och installerar styr- och övervakningssystem för el-, värme-, ventilations- och kylsystem till alla typer av fastigheter.

Våra tre ledord är engagemang, kvalitet och tillgänglighet.

I nära samarbete med dig tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till avslutat projekt.

Service är en självklar del av vår vardag där vi erbjuder alla typer av service, förebyggande eller om något händer akut så finns vi på plats.

Vi jobbar fabrikatsoberoende, vilket innebär att vi har noga valt ut produkter och fabrikat som möter de olika behov som finns ute i fastigheterna utan att tumma på kvalitén.

Allt för att få en väl fungerande anläggning som skall ge stabil funktion i många år, och klarar de krav som du har nu och i framtiden.

Välkommen till en trygg partner inom fastighetsautomation som ger dig alternativen, komforten och effektivare fastigheter.