Elektriker till GATE

GATE är branschledande i Umeå och Övik på styr-och övervakningssystem sedan 2000 och har i dag ca 25 – talet tekniker med lång erfarenhet. Vi levererar och installerar värme-, ventilations- och kylsystem för både privat och offentlig miljö. Våra tre ledord är engagemang, kvalitet och tillgänglighet. I nära samarbete med dig tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till slutprodukt. Besök oss på: www.gateibs.com

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Du arbetar ute på fältet med att installera den teknik som Gate säljer och i det arbetet är du ett viktigt ansikte utåt. Du arbetar i olika projektgrupper beroende på vilket uppdrag du jobbar med. Du planerar installationsarbeten och en av dina utmaningar är att hitta en bra lösning för det uppdrag du jobbar med just nu. När ett nytt uppdrag kommer in arbetar projektgruppen i workshopform för att hitta de bästa lösningarna. Det ger dig en unik möjlighet att få vara med och påverka slutresultatet. Dina dagar är omväxlande, du får ta mycket eget ansvar och du planerar själv ditt arbete. Du får vara med i hela processen från projektstart till slutbesiktning.

Alla på företaget sitter nära, så det finns mycket kunskap och kontaktytor nära till hands. Många är ute hos kund eller på uppdrag under dagen, det gör morgonen till en helig stund då mittpunkten blir ett café där alla sätter sig ner en stund, tar en macka och en kopp kaffe och snackar, inte bara med arbetskompisar utan även med någon av de samarbetspartners som finns i huset. Vi har precis flyttat våra lokaler till markplan där lokalerna är ljusa och helt nyrenoverade.

 

Vem trivs här?

Du är elektriker i grunden och intresserad av teknik. Hur länge du jobbat är inte avgörande utan mer vad du har provat och vilken personlighet du har. Vi kan tänka oss att du kanske har erfarenhet som ledande montör, vi kan också tänka oss att du som provat att självständigt driva ditt eget arbete och vet med dig att du trivs med de. Du tycker om att lära dig nya saker och trivs när du får möjlighet att utvecklas.

Din chef har stort förtroende för sina medarbetare, oavsett om du är ny eller senior. Man får helt enkelt vara med och sätta agendan och påverka sin dag. Det gör också att du förväntas vara nyfiken och drivande. Det är enkelt att ställa frågor både till arbetskamrater och din chef. Det är rak kommunikation med en hel del humor som gäller.

På Gate ser man till att ha kul på både på jobbet men även utanför arbetstid nu och då. En av dessa aktiviteter är den årliga fjällresan som ingen vill missa.
 

Intresserad?

Ansök här
Har du frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringskonsult
Johanna Stigedahl 072- 2374410 eller
Marlene Vikström 073 684 73 87

Om du har frågor angående registrering av din ansökan ring då vår kandidatsupport 08- 598 980 10
Välkommen med din ansökan!

 Ansök här